11 januari 2019

Binnenkort: Business NL in een gloednieuw jasje

Vanaf zondag 3 maart is Business NL terug op de buis in een gloednieuw jasje.

Het format

Business NL is het nieuwe format waarin de traditionele manier van televisie maken, wordt gecombineerd met zakelijk vloggen. Het gaat hierbij om high-profile vlogs met een zakelijk karakter, die afgewisseld worden met handige ondernemerstips die op een speciale tijdlijn te zien zullen zijn.

In Business NL delen ondernemers inspirerende businessverhalen. Het is hierbij de bedoeling om alle facetten te laten zien die ervoor nodig zijn om succesvol te zijn als ondernemer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe de ondernemer zijn dag start, met een uitgebreid ontbijt of juist met een uurtje sporten. Tijdens een aflevering komen we op onze tijdlijn meerdere bijzondere en interessante verhalen tegen.

Zakelijk vloggen

Zakelijk vloggen is het presenteren van een bedrijf en/of dienst met een persoonlijke video, waarin het verhaal en de bedrijfsactiviteiten uitgelegd worden aan de kijker. Met zo’n zakelijke vlog geef je een persoonlijk en laagdrempelig kijkje in de werkzaamheden van de ondernemer en het bedrijf. Dit creëert betrokkenheid, vertrouwen en een vlog is authentiek, menselijk, dichtbij de mens en daardoor inspirerend. Al met al is het een opvallende en unieke vorm van content marketing die helemaal past in de huidige tijd.

Uitzendtijden

Vanaf zondag 3 maart is Business NL wekelijks te zien op RTL 7 en RTL Z.

Uitzendtijden RTL 7:
• Zondag om 12.30 uur
• Zaterdag om 14.30 uur

Uitzendtijden RTL Z:
• Vrijdag om 16.30 uur
• Zaterdag om 17.30 uur
• Zondag om 12.00 uur

Ander nieuws

18 maart 2019

Win een billboard campagne t.w.v. €1.500,-

Aflevering 3 is een feit! Deze aflevering is wederom een groot succes en daarom moet dit gevierd worden. We hebben ontzettend leuk nieuws: Business NL... Lees meer »

8 maart 2019

Overweldigende reacties op Business NL

Business NL is het platform voor en door ondernemers. Dit is het nieuwe project van Stay in Touch Media BV. Het media productiebedrijf dat zakelijk... Lees meer »