Aflevering 1 – Kick-off

Op woensdag 8 februari is de opname van aflevering 1 van de talkshow Business 010. Dit is een speciale kick-off uitzending. Te gast zijn onder meer:

  • Burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb
  • Jan Kees de Jager (CFO van KPN)
  • Sylvia de Haas (Henley 360)
  • Marcel van der Torre (ECP)

De inhoud van het programma is onder voorbehoud. Er kan van deze inhoud worden afgeweken vanwege actuele ontwikkelingen. Wij verzoeken u daar rekening mee te houden.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deze avond. Houd er rekening mee dat u te gast bent bij een tv-opname. De kans bestaat dat u in beeld komt bij de uiteindelijke uitzending in april. Na afloop van de talkshow-opname start de Business 010 Borrel aan de Maas. Deze netwerkborrel is voor u een unieke mogelijkheid om kennis te maken met interessante ondernemers. Let op: catering(hapjes) worden u aangeboden inclusief een glaasje bubbels bij aanvang.

Let op: catering(hapjes) worden u aangeboden inclusief een gratis bubbeltje bij aanvang.

De netwerkborrel is uitsluitend bedoeld voor ondernemers. Zodra u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestiging in uw mailbox dat uw bericht bij ons is aangekomen. Binnen korte tijd ontvangt u één e-ticket. Met dit persoonlijke ticket krijgt u op deze avond toegang tot evenementenlocatie Boompjes. Wij verzoeken u om bij binnenkomst uw e-ticket bij de hand te houden d.m.v. een uitdraai of vertoon via uw mobiele telefoon. Als u vragen heeft, kunt u die stellen via borrel@business010.tv. Onderstaand aanmeldformulier biedt tevens ruimte om opmerkingen te plaatsen.

 

Datum: Woensdag 8 februari 2017
Inloop: 18:00 uur
Tijd: 19:00-23:00 uur
Locatie: Evenementenlocatie Boompjes, Boompjes 701, Rotterdam
Parkeren: Er is mogelijkheid tot parkeren bij de parkeergarage van het Inntel Hotel (Leuvehaven 80, 3011 EA Rotterdam), of parkeergarage Willemswerf (Hertekade 50, 3011XV Rotterdam). Deze garages zijn gelegen op loopafstand van de evenementenlocatie.

 

Vanwege de grote belangstelling voor deze opname is het helaas niet meer mogelijk om u voor deze opname aan te melden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via borrel@business010.tv.