3 mei 2017

Gordon in Business 010

Komend weekend is er een nieuwe aflevering van Business 010 te zien, ditmaal rond het thema ‘Pioniers’. Aan tafel ontvangt presentator Kevin Brouwer dan ook echte pioniers:

De zanger en presentator kennen we allemaal, maar de ondernemer Gordon is een ogenschijnlijk andere man. Na Blaricum en Amsterdam opent hij op de Coolsingel in Rotterdam een derde vestiging van zijn koffiezaak Blushing. Aan tafel vertelt hij over zijn manier van ondernemen. En natuurlijk kan een hilarisch moment niet voorkomen worden.

Ruim 100 jaar geleden richtte zijn opa een schoenenbedrijf op en nog steeds loopt de familie warm voor schoenen. Berry van den Assem is zijn zoon Joep, inmiddels de vierde generatie, al druk aan het klaarstomen om het stokje in de toekomst over te nemen.

Mark Harbers begon zijn politieke carrière als wethouder in Rotterdam en zetelt nu voor de VVD in de tweede kamer. Aan tafel vertelt hij meer over zijn blik op ondernemerschap en welke rol het politiek lobbyen daarbij heeft.

Vorig jaar won Kamera Express de Rotterdamse Ondernemersprijs. Een belangrijke reden voor het winnen van deze prestigeuze prijs is het feit dat de omzet van het bedrijf bleef groeien in een dalende retailmarkt. Ben Cornelisse vertelt aan tafel hoe je tegen de stroom in succesvol kan blijven.

Verder gaat Ingrid langs bij de bedrijven en duikt John Buijsman opnieuw in de wereld van de kleine ondernemer.

Ander nieuws

9 mei 2017

Vastgoed en ruimte-inrichting

Komend weekend staat Business 010 in het teken van ruimte-inrichting en vastgoed. Aan tafel ontvangt presentator Kevin Brouwer de volgende gasten. Ontwerper Edith Gruson is samen met... Lees meer »

24 april 2017

Representatie in Business 010

Komend weekend een nieuwe Business 010 met als centrale thema ‘representatie’. Hoe presenteer je jezelf op de arbeidsmarkt? En hoe presenteer je je als bedrijf... Lees meer »