3 mei 2017

Gordon in Business 010

Komend weekend is er een nieuwe aflevering van Business 010 te zien, ditmaal rond het thema ‘Pioniers’. Aan tafel ontvangt presentator Kevin Brouwer dan ook echte pioniers:

De zanger en presentator kennen we allemaal, maar de ondernemer Gordon is een ogenschijnlijk andere man. Na Blaricum en Amsterdam opent hij op de Coolsingel in Rotterdam een derde vestiging van zijn koffiezaak Blushing. Aan tafel vertelt hij over zijn manier van ondernemen. En natuurlijk kan een hilarisch moment niet voorkomen worden.

Ruim 100 jaar geleden richtte zijn opa een schoenenbedrijf op en nog steeds loopt de familie warm voor schoenen. Berry van den Assem is zijn zoon Joep, inmiddels de vierde generatie, al druk aan het klaarstomen om het stokje in de toekomst over te nemen.

Mark Harbers begon zijn politieke carrière als wethouder in Rotterdam en zetelt nu voor de VVD in de tweede kamer. Aan tafel vertelt hij meer over zijn blik op ondernemerschap en welke rol het politiek lobbyen daarbij heeft.

Vorig jaar won Kamera Express de Rotterdamse Ondernemersprijs. Een belangrijke reden voor het winnen van deze prestigeuze prijs is het feit dat de omzet van het bedrijf bleef groeien in een dalende retailmarkt. Ben Cornelisse vertelt aan tafel hoe je tegen de stroom in succesvol kan blijven.

Verder gaat Ingrid langs bij de bedrijven en duikt John Buijsman opnieuw in de wereld van de kleine ondernemer.

Ander nieuws

21 februari 2019

Promo: Business NL

Na veel werk achter de schermen is het bijna zover… Vanaf 3 maart is Business NL te zien op RTL 7 en RTL Z. Kevin... Lees meer »

11 januari 2019

Binnenkort: Business NL in een gloednieuw jasje

Vanaf zondag 3 maart is Business NL terug op de buis in een gloednieuw jasje. Het format Business NL is het nieuwe format waarin de... Lees meer »