15 mei 2017

Mobiliteit in Business 010

Aflevering 8 van Business 010 is aanstaande en centraal staat het thema ‘mobiliteit’. Aan tafel praat Kevin Brouwer met diverse interessante ondernemers, die allemaal hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de reisbranche.

Ron Louwerse is algemeen directeur van Rotterdam The Hague Airport. Hij is van plan om de komende vier jaar zo’n 40 miljoen te investeren om de luchthaven toekomst-klaar te maken.

Jacques Parson is de derde generatie van het familiebedrijf Kappé International en is zichtbaar op de luchthaven onder de See Buy Fly-vlag.

Na 12 jaar houdt Pedro Peters het voor gezien als directeur van de RET. Met hem blikken we terug, maar kijken we ook naar de nieuwe plannen van deze Rotterdamse vervoerder.

Erik-Jan Gelink is CCO bij Transavia. De luchtvaartmaatschappij bestaat vijftig jaar. Volgens Erik-Jan boeken we over vijf jaar niet meer via een website, maar via WhatsApp.

Eind 2016 kreeg Hertz Nederland te maken met onrust vanwege tegenvallende cijfers, maar inmiddels is het roer weer omgegooid en heeft directeur Henk van den Helder volop toekomstplannen.

Verder ontvangt Ingrid Adriaanse dj Ferry Corsten op de klapstoel, gaat zij met een taart langs bij de jarige organisaties Transavia en Rotterdam The Hague Airport en ontvangt John Buijsman weer tips van de kleine ondernemer, ditmaal van Myrna Petter en haar kar vol zeepjes.

Ander nieuws

17 mei 2017

Vanaf 9 juli op RTL 7

Business 010 is vanaf zondag 9 juli wekelijks te zien op RTL 7. De reeks afleveringen, in deze periode te zien op RTL Z, wordt elke... Lees meer »

9 mei 2017

Vastgoed en ruimte-inrichting

Komend weekend staat Business 010 in het teken van ruimte-inrichting en vastgoed. Aan tafel ontvangt presentator Kevin Brouwer de volgende gasten. Ontwerper Edith Gruson is samen met... Lees meer »