4 juli 2018

NIEUW: VLOGGEN VOOR BEDRIJVEN

Bij een tv-deelname bereikt uw bedrijf een grote piek aan exposure. Als ondernemer is het goed om mee te voeren op deze golf, anders is de kans groot dat u het momentum verliest, en alle aandacht aan u voorbij gaat.

Stay in Touch Media is zich bewust van deze mogelijkheid, en heeft het nieuwe concept: “vloggen voor bedrijven” in het leven geroepen. Na de piek op TV is het dus belangrijk om deze vast te houden, maar ook te bouwen aan uw eigen community. Dit is gekoppeld aan een multi-channel content strategie. 

Op dit moment werken wij achter de schermen aan een upgrade van onze bestaande formats, maar ook nieuwe concepten. Deze spelen naadloos in op het veranderende medialandschap waarbij meerdere kanalen zorgvuldig worden ingezet om de doelgroep te bereiken.

Geïnteresseerd in ‘Vloggen voor Bedrijven’? Neem contact op met een van onze content creators op 010 – 244 32 54.

Ander nieuws

21 februari 2019

Promo: Business NL

Na veel werk achter de schermen is het bijna zover… Vanaf 3 maart is Business NL te zien op RTL 7 en RTL Z. Kevin... Lees meer »

11 januari 2019

Binnenkort: Business NL in een gloednieuw jasje

Vanaf zondag 3 maart is Business NL terug op de buis in een gloednieuw jasje. Het format Business NL is het nieuwe format waarin de... Lees meer »