4 juli 2018

NIEUW: VLOGGEN VOOR BEDRIJVEN

Bij een tv-deelname bereikt uw bedrijf een grote piek aan exposure. Als ondernemer is het goed om mee te voeren op deze golf, anders is de kans groot dat u het momentum verliest, en alle aandacht aan u voorbij gaat.

Stay in Touch Media is zich bewust van deze mogelijkheid, en heeft het nieuwe concept: “vloggen voor bedrijven” in het leven geroepen. Na de piek op TV is het dus belangrijk om deze vast te houden, maar ook te bouwen aan uw eigen community. Dit is gekoppeld aan een multi-channel content strategie. 

Op dit moment werken wij achter de schermen aan een upgrade van onze bestaande formats, maar ook nieuwe concepten. Deze spelen naadloos in op het veranderende medialandschap waarbij meerdere kanalen zorgvuldig worden ingezet om de doelgroep te bereiken.

Geïnteresseerd in ‘Vloggen voor Bedrijven’? Neem contact op met een van onze content creators op 010 – 244 32 54.

Ander nieuws

22 juli 2019

De warmte tegenhouden, zo doe je dat!

Een tijdje terug heeft Nederland te maken gehad met tropische temperaturen en deze week stijgen de temperaturen wederom tot boven de 30 graden. Het is... Lees meer »

18 juli 2019

Tips bij het zoeken van een nieuw bedrijfspand

De economie groeit enorm en dat betekent dat ondernemers vooruit gaan met hun zaken. Vele bedrijven zijn de afgelopen tijd gestegen in omzet, aantal klanten... Lees meer »