4 juli 2018

NIEUW: VLOGGEN VOOR BEDRIJVEN

Bij een tv-deelname bereikt uw bedrijf een grote piek aan exposure. Als ondernemer is het goed om mee te voeren op deze golf, anders is de kans groot dat u het momentum verliest, en alle aandacht aan u voorbij gaat.

Stay in Touch Media is zich bewust van deze mogelijkheid, en heeft het nieuwe concept: “vloggen voor bedrijven” in het leven geroepen. Na de piek op TV is het dus belangrijk om deze vast te houden, maar ook te bouwen aan uw eigen community. Dit is gekoppeld aan een multi-channel content strategie. 

Op dit moment werken wij achter de schermen aan een upgrade van onze bestaande formats, maar ook nieuwe concepten. Deze spelen naadloos in op het veranderende medialandschap waarbij meerdere kanalen zorgvuldig worden ingezet om de doelgroep te bereiken.

Geïnteresseerd in ‘Vloggen voor Bedrijven’? Neem contact op met een van onze content creators op 010 – 244 32 54.

Ander nieuws

17 april 2019

Nieuwsbrief Business NL

De laatste uitzendingen worden uitgezonden en daarmee sluiten we dit seizoen succesvol af. In de afgelopen weken hebben we tijdens de uitzendingen honderden nieuwe aanmeldingen... Lees meer »

8 april 2019

Business NL op Instagram

Business is actief op Instagram! Wil jij altijd op de hoogte blijven van alle updates, kijkjes achter de schermen volgen en meer te weten komen... Lees meer »