18 juni 2019

Het nut van een bureaufiets

Tegelijkertijd bureauwerk doen en fietsen. Het is sinds kort mogelijk en kent veel voordelen. Nederlanders zitten vaak langdurig achter hun bureau. Dit blijkt slecht te... Lees meer »

17 juni 2019

De toegevoegde waarde van een stagiair voor jouw bedrijf

Een stagiair aannemen is een aanwinst voor vele bedrijven. Een stagiair(e) is per definitie een student die als onderdeel van zijn/haar opleiding ervaring komt opdoen... Lees meer »

14 juni 2019

Hoe creëer je de juiste content voor jouw doelgroep?

Als eindredacteur voor diverse tv-formats bij RTL ben ik dagelijks in contact met verschillende bedrijven die hun product of dienst onder de aandacht willen brengen... Lees meer »

13 juni 2019

Waarom zakelijk Instagram?

Social Media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het maakt het makkelijker om met andere mensen dingen te delen. Informatie, wat je doet,... Lees meer »

12 juni 2019

Duurzaam ondernemen hoeft niet duur te zijn

Het zal de meeste ondernemers niet ontgaan zijn. Wanneer je op het internet de ondernemerstrends van de laatste 2 jaar opzoekt, zit er altijd wel... Lees meer »

11 juni 2019

Vitale bedrijven presteren beter

Vitaliteit in organisaties; daar hebben zowel werkgevers als medewerkers baat bij. Bedrijven die aandacht besteden aan vitaliteit zijn onder andere energiek, bevorderen creativiteit en innovatie,... Lees meer »

10 juni 2019

Steeds meer jonge ondernemers in het werkveld

Ondernemers heb je in verschillende vakgebieden én in verschillende leeftijdsklassen. De laatste jaren schrijven steeds meer jonge ondernemers zich in bij de Kamer van Koophandel.... Lees meer »

7 juni 2019

Zo houd je het ziekteverzuim onder de duim

Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor verschillende uiteenlopende taken van je bedrijf. De ene ondernemer is vaak beter in het uitvoeren van werkzaamheden in een... Lees meer »

6 juni 2019

Welk soort coaching is toepasbaar op jouw bedrijf?

Bij het bereiken van je zakelijke doelen kan het inzicht van een deskundige hét verschil maken. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om samen te... Lees meer »

5 juni 2019

Een doeltreffend marketingmiddel: native video’s op LinkedIn

Videocontent is in deze tijd onmisbaar. Het plaatsen van bewegend beeld op sociale media is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken. Voor ondernemers... Lees meer »

4 juni 2019

Voordelen van sporten voor werk

Een uur langer in je warme bed blijven liggen of vroeg eruit om vóór je werk te zwoegen in de sportschool? Sporten brengt je stofwisseling op... Lees meer »

3 juni 2019

Het belang van netwerken voor jouw onderneming

Het onderhouden en behouden van je netwerk is een belangrijke tool die bijdraagt aan je onderneming. Er wordt vaak gedacht dat netwerken slechts ‘een praatje... Lees meer »