Ma Guise Catering

Ben Geurs

Quote die mij typeert:

“Als je geeft dan ontvang je en hoef je niet te nemen!”


Ik ben in deze business gestapt, omdat…

…het gevoel van gastvrijheid altijd belangrijk zal zijn.

Ik ben ongelooflijk trots op…

…mijn vrouw, zij geeft mij de ruimte om mijn werk met passie te kunnen uitvoeren en  zorgt al 20 jaar voor de balans tussen mijn passie en mijn aandacht aan haar en ons gezin.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…

…moet ik dit echt beantwoorden?  Op mijn plaat gaan vind ik een zware uitdrukking, ik noem het liever fouten! En die maak ik regelmatig om ervan te kunnen leren.

Mijn grootste inspiratie is…

…passie; alles vraagt om passie en onderscheidt zich door passie.

Ik onderscheid mezelf door…

…echt te luisteren.

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…

…een collega (geen baas) die oprecht geïnteresseerd is de ander en deze beter wilt maken.

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…

…je geen goal hebt.

Ik wil niet met pensioen gaan voordat…

…ik voldoende ervaring heb opgedaan om met pensioen te kunnen.


< Terug naar overzicht

Ma Guise Catering

Kleurrijk, origineel en creatief: Ma Guise is de kameleon binnen de cateringwereld. Ma Guise opereert al meer dan twintig jaar in de catering branche en blinkt uit in veelzijdigheid. Van diner tot feest, van borrel tot bruiloft en van barbecue tot beurs, er is geen event waar het bedrijf de creatieve hand niet voor omdraait. De partijen kunnen plaatsvinden op de eigen locaties: de stoere Cruise Terminal of de charmante parkvilla Het Heerenhuys of de industriële locatie de RDM-Kantine. Maar feitelijk is elke locatie bespreekbaar, want wat Ma Guise betreft is geen plek te gek. Het bedrijf luistert goed naar wensen van de klant, maar probeert vervolgens indien gewenst wel een vertaalslag te maken naar een partij die net even anders is. Een goed voorbeeld is de picknick voor het Erasmus MC, dat geen groot bedrijfsfeest wilde maar om een meer originele invulling vroeg. Ma Guise bedacht een picknick in het naastgelegen park waar iedereen samen met collega’s een goedgevulde mand kon samenstellen met vers fruit, broodjes, ijsjes en lekkere sapjes. Dat zorgde niet alleen voor een bijzonder event in de buitenlucht, maar maakte ook dat er interactie ontstond tussen verschillende werknemers die met hun kleedje en mand onder de arm een mooi plekje in het park opzochten. Het illustreert de kracht van Ma Guise: denken vanuit de gast zonder zich te laten hinderen door kaders.

Ga naar de website van Ma Guise Catering >