Expresso Fashion BV

Dalia Boden

Quote die mij typeert:

“Leven is het meervoud van lef.”


Ik ben in deze business gestapt, omdat…

…ik textieltechnologie gestudeerd heb en al als jong volwassene mijn eigen bedrijfje begon in kinderkleding. Zelf stoffen uitzoeken, de kinderkleding maken en ook zelf verkopen. Toen ik de smaak te pakken had, wilde ik meer. Mijn doel was een bredere doelgroep zien te bereiken, ook buiten de grenzen van mijn geboorteland Litouwen. Ik volgde mijn passie voor mode en stijl, in andere landen en culturen, ontwikkelde mij voortdurend en zocht mijn weg in de branche.

Ik ben ongelooflijk trots op…

…wat ik heb bereikt. Ik ben manager van een prachtig modebedrijf in Rotterdam, op een geweldige centrale plaats. Ik vind daarin een stukje van mijzelf en kan bij Expresso mijn dromen binnen mijn vakgebied realiseren.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…

…dacht dat ik alles voor elkaar had. Het leven kan snel veranderen en ik moest mijn keuzes maken. Opnieuw beginnen met al mijn kennis en ervaring, vooruit kijken en snel weer opstaan.

Mijn grootste inspiratie is…

…te veel om op te noemen. Eén ervan is mijn vader die mij altijd heeft geïnspireerd en mij heeft gesteund in mijn keuzes en ambities. Ik haal ook veel inspiratie uit de natuur en muziek. Bijvoorbeeld het levensverhaal van Celine Dion geeft mij zoveel kracht om mijn eigen dromen te blijven volgen. Zij heeft tegenslagen gekend, maar geeft nooit op.

Ik onderscheid mezelf door…

…mijn perfectie. Met alleen goed kom je er niet, mijn werk moet uitstekend zijn!

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…

…een harde werkster die niet snel tevreden is. Alleen het beste is goed genoeg. Ook word ik omschreven als een warm mens met oog voor de persoon en met oog voor stijl en passie voor mode en schoonheid.

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…

…je denkt dat je het allemaal wel weet. Je moet absoluut bijblijven in je vak en de dag eindigt niet om 18.00 uur als de winkeldeur dicht gaat. Blijvende nieuwsgierigheid naar ontwikkelingen en vernieuwingen. Niet alleen in het vak, maar ook daarbuiten.

Ik wil niet met pensioen gaan voordat…

…ik kan zeggen dat ik mijn steentje heb bijgedragen om Expresso toonaangevend in de modewereld te maken.


< Terug naar overzicht

Expresso Fashion BV

Expresso is een Nederlands modemerk met een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Niet verwonderlijk, want zowel de hoofddesigner als het merendeel van ons team is vrouw. En wie beter dan vrouwen weten hoe mode een vrouw mooier kan maken?

De mooie stoffen, verfijnde prints en uitstekende pasvorm tot maat 46 zijn kenmerkend voor dit merk van eigen bodem. De collectie beschikt over opvallende style pieces, maar ook goede basics en bijbehorende accessoires. Met een frisse blik en veel warmte vertalen we de nieuwste modetrends in een mooie en steeds duurzamere collectie. Goede arbeidsomstandigheden, zuinige vrachtwagens, gerecyclede kledinghangers… Elke stap voorwaarts telt! Bij Expresso maken we mode heel bewust & bijzonder.

Ga naar de website van Expresso Fashion BV >