Lloyd Industrials

René Marijnissen & Dennis van de Zand

Quote die ons typeert:

“Als je niet opgeeft kan je ook niet verliezen!”


Wij zijn in deze business gestapt, omdat…

…we kansen en mogelijkheden zagen om van een ontzettend leuke hobby ons werk te maken.

We zijn ongelooflijk trots op…

…dat we met niets zijn begonnen en nu, een paar jaar verder, een prachtige zaak hebben opgebouwd. Een zaak waarbij we graag verder willen groeien en serieus aan het kijken zijn of we lampen zelf kunnen gaan ontwerpen. Nieuw industrieel erfgoed dat onze naam zal dragen.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…

René – …voor een klant erg veel tijd en energie in een grote order had gestopt zonder vooraf te vragen naar het te besteden budget.

Onze grootste inspiratie is…

…onder andere David Bowie. Naast hem zijn dat een aantal hardwerkende ondernemers binnen onze directe omgeving. We komen zelf niet uit een ondernemersfamilie en ondernemers onderling begrijpen elkaar toch beter. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar gewoon keihard werken om succesvol te worden (zijn).

Wij onderscheiden onszelf door…

…te geloven in het behoud en duurzaam hergebruik van industrieel erfgoed. En ook door een beetje eigenwijs te zijn en niet alleen te geloven in een droom.

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…

René – …op dit moment hebben wij nog geen medewerkers. Maar ik hoop dat toekomstige medewerkers van ons bedrijf mij zullen typeren als direct, recht door zee, geen 8 tot 5 mentaliteit, een beetje eigenwijs maar ook sociaal.

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…

René – …je niet gelooft in jezelf, geen doorzettingsvermogen hebt en niet in staat bent om klantgericht te denken. Ik zeg altijd dat kwaliteit en service op de eerste plaats komen.

Ik wil niet met pensioen gaan voordat…

René – …we een eigen lampenlijn op de markt hebben gebracht!


< Terug naar overzicht

Lloyd Industrials

Met oog voor kwaliteit en detail speuren de jongens van Lloyd Industrials oude fabriekshallen in binnen- en buitenland af op zoek naar de mooiste industriële lampen. Onder de Rotterdamse Hofbogen wordt met kennis en vol passie de brede collectie lampen vakkundig gerestaureerd waarbij ieder exemplaar zijn eigen geschiedenis met zich meedraagt. Wij nemen je graag mee in deze beleving tijdens een bezoek aan onze studio en website.

Ga naar de website van Lloyd Industrials >