paspoort

ACtronics

Sander Speek

Quote die mij typeert:

“What we think, we become” (Budha)


Ik ben in deze business gestapt, omdat…

…mijn passie voor auto’s en techniek ertoe geleid heeft dat ik een commercieel/technische opleiding ben gaan doen die ik binnen de autobranche kon inzetten. Daarnaast is het thema duurzaam en revisie iets waar ik veel waarde aan hecht.

Ik ben ongelooflijk trots op…

…het aandeel welke ik geleverd heb en welke bijgedragen heeft aan het feit dat ACtronics een succesvolle onderneming is geworden.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…

…samen met mijn collega in het Verenigd Koninkrijk een feestje van de Vodafone ‘crashten’ en het mij niet lukte om ze te overtuigen dat mijn aanwezigheid gegrond was.

Mijn grootste inspiratie is…

…de wondere wereld van mobiliteit en techniek.

Ik onderscheid mezelf door…

…geen problemen te zien, maar uitdagingen, hoe groot ze ook zijn. Het heeft te maken met het aantal kogels. (zie vraag 7)

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…

…gedreven en vol enthousiasme.

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…

…je denkt dat er te veel beren los lopen in verhouding met het aantal kogels die je tot je beschikking hebt.

Ik wil niet met pensioen gaan voordat…

…ik mijn plek binnen het bedrijf aan één van mijn beide dochters heb kunnen overdragen.


< Terug naar overzicht

ACtronics

ACtronics staat voor kwaliteit en duurzaamheid, met een focus op ‘de mens’. Wij weten dat gereviseerde elektronische elementen van een auto veel langer meegaan dan gerepareerde elektronische elementen. Een reparatie lijkt voordeliger, maar uiteindelijk gaat er steeds weer iets anders kapot, met alle kosten van dien. ACtronics biedt technische ondersteuning én gegarandeerde kwaliteit met onze gereviseerde onderdelen en daarmee de beste service op lange termijn voor onze klant én de klanten van onze klant. Met de revisieoplossingen van ACtronics worden onderdelen namelijk weer als nieuw, of soms zelfs beter dan nieuw en dat met een besparing voor de consument van ten minste 50% t.o.v. OE-onderdelen! Door de levensduur van elektronische auto-componenten te verlengen, maakt ACtronics betaalbaar autorijden mogelijk.

In 2004 zijn we begonnen als revisie-expert met vijftien gepassioneerde medewerkers. De passie voor elektronica en techniek is inmiddels ingebed onder meer dan 109 medewerkers. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan een optimale bedrijfscultuur en –sfeer, waarbij actief meedenken gemotiveerd wordt. De grootste drijfveer is het altijd willen verbeteren, organisatorisch én product-technisch. Middels onze kennis, vaardigheden en waarden weten we wereldwijd ruim 16.000 terugkerende klanten aan ons te binden. Hierdoor reviseren we tegenwoordig jaarlijks meer dan 90.000 onderdelen, oftewel 360 onderdelen per werkdag. Deze onderdelen komen uit 19 landen, in 9 van deze landen hebben we een eigen vestiging. In 2012 lieten we een pand bouwen dat ons revisieproces tot in detail ondersteunt. Het pand geeft ons de ruimte om te groeien, plotselinge productiepieken op te vangen en het hele ACtronics team op één locatie te huisvesten. Inmiddels wordt er in het pand weer flink geklust om, voor ons continue groeiende team voldoende werkplekken te creëren.

Onze medewerkers zijn erg trots op hun kennis, ervaring én de kwaliteit van hun revisie. Producthergebruik, tegen materiaalverspilling, staat hierbij centraal op onze revisieafdeling. Met ons team hebben we onszelf keer op keer bewezen als het alternatief voor OE-onderdelen. Dit geweldige resultaat is mede mogelijk door ons fantastische machinepark, waar o.a. de meest geavanceerde Onderzoek & Diagnose machines en een scala aan volautomatische ultrasoon bond machines (voor de meest modernste hybride ECU’s) staan. Intelligente machines, ontworpen om onze mensen te ondersteunen bij het ambacht van hoogstaande revisie.

Bij elk nieuwe onderdeel dat we in ons assortiment opnemen, is R&D de eerste prioriteit. Het bestuderen, uittekenen, testen en onderzoeken van het complete onderdeel en alle mogelijke schades. We willen niet alleen reviseren, maar waar mogelijk ook een structurele verbetering realiseren. Met een betere kwaliteit en langere levensduur als resultaat.

Kort gezegd: Revisie is onze passie en alleen het beste resultaat is goed genoeg voor ACtronics.

Ga naar de website van ACtronics >