Henley360

Sylvia de Haas

Quote die mij typeert:

“Niet is onmogelijk.”


Ik ben in deze business gestapt, omdat…

…toen ik op mijn 18e mijn eerste woning aankocht, mijn interesse is ontstaan voor Vastgoed. Met ups en downs, door mijn passie te blijven volgen en door te investeren in mijn netwerk, heb ik bereikt wat ik wilde.

Ik ben ongelooflijk trots op…

…de loopbaan die ik achter de rug heb en waar ik nu sta met Henley360. In minder dan 2 jaar tijd heb ik samen met een klein team de huidige businessparken in Rotterdam weten te transformeren tot een levendige ontmoetingsplek FLEXIZONE. De locatie biedt aan ondernemers de mogelijkheid om door te kunnen groeien. Daarnaast is Henley360, onder mijn leiding, constant op zoek naar nieuwe locaties in Nederland en Duitsland.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…

…teveel hooi op mijn vork heb genomen. Focus en timemanagement hebben mij hierbij geholpen.

Mijn grootste inspiratie is…

…de risiconemende ondernemers. Eigenlijk alle ondernemers die risico’s durven te nemen om door te groeien, zoals ZZP’ers die klein beginnen vanuit huis en de kans pakken om door te groeien. Onze parken en ons concept ‘Flexizone’ reiken de hand uit voor zulke ondernemers. Waar een ander nee zegt, zeggen wij ja. En daar staan wij klaar voor om ze te helpen.

Ik onderscheid mezelf door…

…iedere ondernemer een gelijke kans te beiden en net even een stapje harder te lopen. Door naast verhuurder ook als adviseur op te treden, kiezen zij om bij ons de ruimte te huren. Ik denk mee, wil graag onderdeel zijn van hun succes. Als zij succesvol zijn dan zijn wij dit ook. Positieve mensen om mij heen, geven mij ook weer kracht.

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…

…begripvol, motiverend, team-player, doortastend, recht voor zijn raap!

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…

…je te weinig investeert in lokale marketing. Meegroeien met je doelgroep en op de hoogte blijven van alle innovaties en trends zijn de sleutel van het succes. Het blijven verdiepen in je netwerk en de stad zijn erg belangrijk. Blijven denken in kansen en bedreigingen die binnen het bedrijf kunnen voortkomen en alvast bedenken hoe je daarop kan inspelen. Het is ook belangrijk om doelen op te stellen, waar wil je staan/wat wil je bereiken binnen 1 jaar, binnen 5 jaar en binnen 10 jaar.

Ik wil niet met pensioen gaan voordat…

…’Flexizone’ een begrip is in Nederland en Duitsland.


< Terug naar overzicht

Henley360

Henley360 is een vastgoed investeerder met een focus voor light-industrial in Nederland en Duitsland.

Henley360 koopt bedrijvenparken met veel leegstand om deze daarna te transformeren en te voorzien van ons concept Flexizone. Flexizone is onder te verdelen in Flexizone Workbox, Flexizone Office, Flexizone Storage en Flexizone Desk. De verschillende producten zijn onafhankelijk te verkrijgen en sluiten tegelijkertijd naadloos op elkaar aan.
Ondernemers voor wie de traditionele bedrijfsruimtes te groot en de opzegtermijnen te lang zijn, kunnen bij Flexizone terecht.

Op dit moment beschikken zij over 4 businessparken, 2 in Nederland en 2 in Duitsland. Op 1 maart breiden zij uit met een nieuw park in Vianen. De huidige parken in Rotterdam, hebben direct een volledige transformatie ondergaan. Met de toevoeging van ons concept Flexizone zie je dat er direct leven komt op een leegstaand bedrijventerrein. De intensieve zorg van onze locatiemanager draagt hier aan mee.

Hun motto is: "Waar een ander Nee zegt, zeggen wij Ja."

Ga naar de website van Henley360 >