24 april 2019

Welkom bij Business NL

Business NL is het platform voor en door ondernemers. We zijn er op TV bij RTL 7, RTL Z, YouTube, Facebook en de belangrijkste: LinkedIn. We zijn te zien op TV en daarnaast 24/7 online hier op www.businessnl.tv. Bekijk de promo en maak kennis met het meest innovatieve video platform voor ondernemend Nederland.

Bekijk de promo!


Wat vind je op de Business NL website?
Maak kennis met alle ondernemers die mee hebben gedaan aan het inspirerende programma Business NL. Altijd al succesvol willen zijn als ondernemer? Onze ondernemers delen hun succesverhalen door middel van een ondernemersprofiel. Bekijk alle LinkedIn Tips van onze LinkedIn deskundige Massimo Gagliotti. Ben je benieuwd naar de losse items van de ondernemingen? Of wil je de afleveringen terugkijken? Dit kan allemaal op de website van Business NL!


Volg je ons al op Social Media?

Word lid van onze LinkedIn Community om altijd op de hoogte te blijven van onze nieuwsberichten. Hier vind je de content uit Business NL in zijn geheel, maar vooral ook in ‘losse videosnacks’.

Like onze Facebookpagina waarop al onze content geplaatst wordt. Zo ben je altijd up-to-date van de laatste nieuwsberichten.

Abonneer op ons Youtubekanaal om altijd op de hoogte te zijn van onze laatste video’s.

En neem een kijkje op onze Instagrampagina waar je een kijkje achter de schermen krijgt. Een pagina waar je de leuke content van Business NL kunt bekijken.

Ander nieuws

18 juni 2019

Het nut van een bureaufiets

Tegelijkertijd bureauwerk doen en fietsen. Het is sinds kort mogelijk en kent veel voordelen. Nederlanders zitten vaak langdurig achter hun bureau. Dit blijkt slecht te... Lees meer »

17 juni 2019

De toegevoegde waarde van een stagiair voor jouw bedrijf

Een stagiair aannemen is een aanwinst voor vele bedrijven. Een stagiair(e) is per definitie een student die als onderdeel van zijn/haar opleiding ervaring komt opdoen... Lees meer »