Verslaggever

John Buijsman

John (63) is bekend vanwege zijn deelname aan verschillende televisie- en theaterprogramma's. John zal in 2017 te zien zijn in de musical De Marathon. Voor Business 010 gaat John op bezoek bij de kleinere ondernemers. Lees meer »

Presentator / Producent

Kevin Brouwer

Kevin (34) is bekend als presentator van verschillende televisieprogramma's voor RTL 4, zoals Da's Goed Geregeld en Trips & Travel. Kevin zal in Business 010 te zien zijn als presentator. Lees meer »

Verslaggever / Uitvoerend Producent

Ingrid Adriaanse

Ingrid (35) heeft jarenlang gewerkt als persvoorlichter en woordvoerder. Voor Business 010 zal zij als verslaggever langs gaan bij diverse ondernemers. Lees meer »

Programma coördinator

Mike van Doorn

Mike (25) neemt de planning van alle opnames (studio en locatie) voor zijn rekening. Daarnaast begeleidt hij de tafelgasten bij de opname. Lees meer »

Technische realisatie

Marcel van Buren

Marcel (44) is op verschillende fronten actief voor Business 010. Hij is met SHH Productions verantwoordelijk voor de technische realisatie en daarnaast actief als floormanager. Lees meer »

Regisseur

Roy Treurniet

Roy (28) is actief als programma regisseur bij Business 010. In deze rol vormt hij de verbinding tussen de redactionele inhoud en de technische realisatie van het programma. Lees meer »

Manager online content

Tjerk van der Ende

Tjerk (22) is verantwoordelijk voor alle online content rondom Business 010 en ondersteunt daarnaast redactie en productie. Lees meer »

Designer

Sjoerd Legué

Sjoerd (21) is designer en betrokken bij Business 010 als de ontwikkelaar van de huisstijl. Lees meer »