Paspoort

Presentator / Producent

Kevin Brouwer

Quote die mij typeert:

“Ik zie geen problemen, alleen maar uitdagingen.”


Waar kunnen mensen je van kennen?

Op mijn 20e ben ik na een periode vol radio programma’s in aanraking gekomen met televisie en kwam ik als producent en presentator terecht bij regionale TV zender RNN7. Hier heb ik in 4 jaar tijd veel kansen gekregen om mezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen. Bij RTL4 heb ik meerdere programma’s mogen presenteren waaronder Trips & Travel, Da’s Goed Geregeld, Weddingplanner en De Beste van Nederland.

Wat is jouw rol binnen Business 010?

Ik ben eigenlijk vanaf het eerste begin betrokken bij het hele idee. Met 2 petten op, die als programmamaker en trotse Rotterdammer, heb ik samen met Ingrid Adriaanse het format bedacht en verder ontwikkeld. Trots ben ik op het feit dat wij met vakmensen als John Buijsman en Mieke van der Linden het programma verder hebben kunnen door ontwikkelen. Naast producent ben ik bij Business 010 betrokken als presentator. Vanaf april ben ik te zien als talkshow host, ik zie dat als een enorm leuke nieuwe uitdaging.

Wat is jouw connectie met Rotterdam?

Ik ben opgegroeid in Vlaardingen, een gezellige stad onder de rook van Rotterdam. Zodra ik het van mijn ouders mocht wist ik de weg naar de stad (waar het allemaal gebeurt) maar al te goed te vinden. Toen ik bij RNN7 ging werken heb ik mijn eerste appartementje gekocht en nu woon ik er alweer 11 jaar. M’n liefde voor de stad is elk jaar groter geworden en nu we wereldwijd op allerlei lijstjes staan is het duidelijk; Rotterdam bruist!

Waarom ben je in het Business 010-avontuur gestapt?

Uit een enorme drive en passie. Het is echt pionieren geweest maar ik heb, samen met Ingrid, enorm geloof in het hele project. Wij gaan dé nieuwe talkshow van het weekend neerzetten vanuit één van de mooiste steden van Nederland.

Hoe ondernemend ben je zelf?

Enorm ondernemend. Voor een baas werken kan héél leuk zijn maar ondernemen is meer avontuur, spanning en mooie kansen pakken. Sinds 3 jaar ben ik dan ook trotse eigenaar van Stay in Touch Media, en dan vooral omdat we de programma’s maken met een relatief kleine maar hechte club mensen.

Waar kijk je het meest naar uit?

Het hele traject is één grote belevenis maar ik kijk vooral uit naar de studio opnames die aanvangen in februari. Het voorbereiden, de live spanning en uiteraard de show zelf: ik heb daar heel veel zin in. En daarna natuurlijk het moment dat de eerste uitzending op 1 april zal worden uitgezonden op RTL Z… En ja, dan kan Nederland kennismaken met de nieuwe talkshow en ben ik benieuwd naar de reacties.

Wanneer is het Business 010-avontuur voor jou geslaagd?

Het Business010 avontuur is wat mij betreft geslaagd als wij inderdaad dat nieuwe licht hebben kunnen laten schijnen met onze talkshow vanuit Rotterdam en dat iedereen tevreden is. Daarmee doel ik op de programma makers, de algehele crew maar in het bijzonder onze gewaardeerde sponsors. En als de show eenmaal op TV is hoop ik ook op de positieve feedback van kijkers.


< Terug naar overzicht