Presentator / Producent

Kevin Brouwer

Quote die mij typeert:

“Ik zie geen problemen, alleen maar uitdagingen.”


Waar kunnen mensen je van kennen?

Op mijn 20e ben ik na een periode vol radio programma’s in aanraking gekomen met televisie en kwam ik als producent en presentator terecht bij regionale TV zender RNN 7. Hier heb ik in 4 jaar tijd veel kansen gekregen om mezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen. Bij RTL 4 heb ik meerdere programma’s mogen presenteren waaronder Trips & Travel, Da’s Goed Geregeld, Weddingplanner en De Beste van Nederland. In 2017 was ik producent en presentator van de allereerste zakelijke talkshow vanuit Rotterdam, namelijk Business 010.

Wat is jouw rol binnen Business NL?

Ik ben verantwoordelijk voor het tot stand komen van het platform, wat alle elementen in zich heeft die helemaal van deze tijd zijn. Ik vond het namelijk hoog tijd om een plek voor ondernemers te creëren, die 24/7 inspireert. Naast dat ik ‘bedenker’ en producent ben, ga ik ook bij bedrijven langs om high-profile vlogs op te nemen.

Waarvoor gebruik je LinkedIn?

Om heel eerlijk te zijn, had ik mijn LinkedIn profiel al een aantal jaar, maar was ik er niet heel erg actief op. Inmiddels gebruik ik het met heel veel plezier en vind ik het een fantastisch medium om in contact te blijven met mijn netwerk. Daarnaast vind ik het een uitermate geschikt platform om allerlei content te delen, waarbij video content door LinkedIn goed gewaardeerd wordt. Naast dat Business NL te zien is op RTL, is LinkedIn voor ons het allerbelangrijkste online kanaal geworden.

Waarom ben je in het Business NL-avontuur gestapt?

Ik ben er niet ingestapt, ik ben ermee aan de slag gegaan. Creativiteit de vrij loop en GAAN!

Hoe ondernemend ben je zelf?

Enorm ondernemend. Voor een baas werken kan héél leuk zijn maar ondernemen is meer avontuur, spanning en mooie kansen pakken. Sinds 6 jaar ben ik dan ook trotse eigenaar van Stay in Touch Media B.V. en hebben we in de jaren mooie producties mogen bedenken en uitvoeren.

Waar kijk je het meest naar uit?

Ik vond alle onderdelen van de realisatie van dit platform even leuk, maar natuurlijk het moment dat alles LIVE gaat, dat blijft een magisch moment. Daarnaast kijk ik ook uit naar de reacties van ondernemers, bedrijven en concullega’s. Die feedback vind ik ook heel belangrijk en neem ik mee naar de toekomst.

Wanneer is het Business NL-avontuur voor jou geslaagd?

Het Business NL avontuur is wat mij betreft geslaagd als wij ondernemers daadwerkelijk hebben geïnspireerd met onze aanpak en content. Daarnaast is het voor mij als producent topprioriteit dat de deelnemende partijen tevreden zijn en veel hebben gehad aan hun participatie.


< Terug naar overzicht