9 mei 2017

Vastgoed en ruimte-inrichting

Komend weekend staat Business 010 in het teken van ruimte-inrichting en vastgoed. Aan tafel ontvangt presentator Kevin Brouwer de volgende gasten.

Ontwerper Edith Gruson is samen met haar man Gerard Hadders actief als Pro Arts Design. Ze legt uit hoe een boodschap in de ruimte op een creatieve manier vertaald kan worden.

Als ondernemer moet je op de juiste plek zijn. Richard den Buitelaar van Q Makelaars vertelt over de veranderende vastgoedmarkt.

Op welke manier kan je een ruimte zowel geluiddempend als leuk ingericht maken? Die oplossing biedt Bram Roose met Nordic Silence.

En ook online moet je uitstraling als bedrijf top zijn. Kees Schaap van Pro Management Software vertelt er over.

Verder gaat Ingrid Adriaanse langs bij bedrijven en vangt John Buijsman weer tips bij een kleine ondernemer, ditmaal Lloyd Industrials.

Ander nieuws

18 maart 2019

Win een billboard campagne t.w.v. €1.500,-

Aflevering 3 is een feit! Deze aflevering is wederom een groot succes en daarom moet dit gevierd worden. We hebben ontzettend leuk nieuws: Business NL... Lees meer »

8 maart 2019

Overweldigende reacties op Business NL

Business NL is het platform voor en door ondernemers. Dit is het nieuwe project van Stay in Touch Media BV. Het media productiebedrijf dat zakelijk... Lees meer »