Laatste video

Promo Mindset-Expert Jaap Hulsmann

Op zondag 7 juli is het zover. Business NL komt terug met een nieuw seizoen.

In dit nieuwe seizoen is Jaap Hulsmann te zien als onze Mindset-Expert. Hij verschijnt wekelijks met unieke ondernemerstips voor het creëren van een ijzersterke mindset.

Promo Business NL – Seizoen 2


Palms and More – AFL 7

Een mediterrane sfeer creëren op het terras van uw restaurant, op uw evenement, uw beurs of zelfs in uw eigen tuin was nog nooit eerder zo gemakkelijk. Palms and More importeert tientallen mediterrane boomsoorten uit Italië en Spanje.


Schaafsma Kliniek – AFL 7

Bij ons in de kliniek wordt er gewerkt aan het verbeteren van uw vitaliteit. De kliniek slaat een brug tussen medische zorg, preventieve zorg en gerenommeerde specialisten en experts op het gebied van fysiek, mentaal en nutritie.


Het Rotterdams Warenhuis – AFL 7

Het Rotterdams Warenhuis is de online winkel van Rotterdam. Wij verkopen de leukste, mooiste en/ of lekkerste producten uit – jawel – onze mooie stad Rotterdam.


Selecta – AFL 7

Selecta is de Europees marktleider op het gebied van koffie concepten. Dit item gaat specifiek over Starbucks Workplace.


MRM Professionals – AFL 7

MRM is gericht op bemiddeling tussen professional en organisatie binnen de technische sector.


Bricks and Business – AFL 7

Deze organisatie biedt coaching en trainingen aan ondernemers door heel Europa, en doet dit met LEGO.


Waterontharder.com – AFL 7

Waterontharder.com is expert op het gebied van water behandeling. Door middel van de Amfa4000® waterontkalker.


ALLSAFE Mini Opslag – AFL 6

ALLSAFE Mini Opslag biedt opslagruimte voor de beste prijs: Je bent verzekerd van de beste kwaliteit, veiligheid en service met Laagste Prijs Garantie.


International Workplace Group – AFL 6

IWG verzorgt internationaal werkplekken voor alle type klanten met een grote diversiteit aan oplossingen. Binnen IWG zijn er diverse labels. In Nederland is het bedrijf actief met de brands Regus en Spaces.


Trigion – AFL 6

Trigion creëert veiligheid. Met Trigion Next biedt de organisatie een professionele oplossing om veiligheidsorganisaties bij bedrijven op afstand te ondersteunen of over te nemen.


Business NL Video’s

Volg ons op YouTube om onze laatste video’s te zien.

Abonneer op ons YouTube-kanaalAbonneer op ons YouTube-kanaal